LUNCHMENY 11:00-14:00
V.26
Måndag
-
Kött: Pannbiff
med rödvinssås & potatisgratäng
-
Fisk: Pocherad jumbosejfile
med hollandaisesås & sommarprimörer
-
Veg: Pestofylld portabello
med rotselleripuré & örtaioli
Tisdag
-
Kött: Gorgonzola fylld kycklingbröst
med rostad vitlökspasta & rödvinssås
-
Fisk: Scampi rödcurry
med jasminris
-
Veg: Pestofylld portabello
med rotselleripuré & örtaioli
Onsdag
-
Kött: Lasagne al forno
med parmesan, basilika & ruccola
-
Fisk: Stekt panerad koljafilé
med skagenröra, citron & kokt potatis
-
Veg: Pestofylld portabello
med rotselleripuré & örtaioli
Torsdag
-
Kött: Scnitzel
med vitlök o parmesansmör , rödvinssås & råstekt potatis
-
Fisk: Argentinska rödräkor
med caesarsallad, bacon, krutonger & parmesan
-
Veg: Fried rice
med pak choi, blomkål, koriander, lime & chili
Fredag
-
Kött: Oxrullader
med skysås, gele, saltgurka & potatispuré
-
Fisk: Fisk o skaldjursspett
med udonnudelsallad, asiapesto, chili o ingefärasås
-
Veg: Fried rice
med pak choi, blomkål, koriander, lime & chili