LUNCHMENY 11:00-14:00
V.24
Måndag
-
Kött: Marinerad kycklingclubfilé
med svamp o tryffelrisotto & schalottenlöksky
-
Fisk: Skärgårdsgryta
med persiljerot, gräslök & dill
-
Veg: Rödcurry
med kokosmjöilk, sötpoatatis, broccoli, portabello & jasminris
Tisdag
-
Kött: Baconlindad köttfärslimpa
med gräddsås, gele, pressgurka & kokt potatis
-
Fisk: Pocherad koljafilé
med ägg, anjsovis, vitvinsås, rödlök & färskpotatis
-
Veg: Rödcurry
med kokosmjöilk, sötpoatatis, broccoli, portabello & jasminris
Onsdag
-
Kött: Boeuf bourguignon
med potatispuré & persilja
-
Fisk: Stekt panerad torskfilé
med skagenröra, & kokt potatis
-
Veg: Rödcurry
med kokosmjöilk, sötpoatatis, broccoli, portabello & jasminris
Torsdag
-
Kött: Scnitzel
med bea, rödvinssås & rostad potatis
-
Fisk: laxfylld rödspättafilé
med champagnesås & pilaffris
-
Veg: Majsplättar
med fetaostgratinerade rödbetor, guacamole
Fredag
-
Kött: Fläsknoisette
med cafe de paris smör, rödvinssås & råstekt potatis
-
Fisk: Scampi indiana
med basmatiris & ananas
-
Veg: Majsplättar
med fetaostgratinerade rödbetor, guacamole