LUNCHMENY 11:00-14:00
V.5
Måndag
-
Kött: Kalvfärsjärpar
med skogssvampsås & råstekt potatis
-
Fisk: Stekt jumbosejfilé
med smögenröra & kokt potatis
-
Veg: Svamprisotto
med spetskål
Tisdag
-
Kött: Nattbakad fläskkarré
med rödvinssås, bearnaisesås & stekt potatis
-
Fisk: Fisk o skaldjursbiffar
med curryvelouté & jasminris
-
Veg: Svamprisotto
med spetskål
Onsdag
-
Kött: Bouef bourguignon
med potatismos, rökt fläsk, champinjoner & syltlök
-
Fisk: Färserad spättafilé
med champagnesås & potatispuré
-
Veg: Svamprisotto
med spetskål
Torsdag
-
Kött: Schnitzel
med rödvinssås, tryffelmayo & råstekt potatis
-
Fisk: Gratinerad torsk
med sparris, parmesan & duschessepotatis
-
Veg: Fetaostgratinerade rödbetor
med majsplättar & guacamole
Fredag
-
Kött: Helstekt ryggbiff
med cafe de paris smör, rödvinssås & rostad potatis
-
Fisk: Gravad lax
med dill o sikrompotatis & sallad
-
Veg: Fetaostgratinerade rödbetor
med majsplättar & guacamole