LUNCHMENY 11:00-14:00
V.2
Måndag
-
Kött: Fläsknoisette
med rödvinssås, bea & rostad potatis
-
Fisk: Fiskgratäng
med svamp, parmesan & potatispuré
-
Veg: Svamprisotto
Tisdag
-
Kött: Fylld kycklingbröst
med pesto, pasta & rostad vitlök
-
Fisk: Ugnsbakad torsk
med oliver, tomat, saffran, pilaffris & aioli
-
Veg: Svamprisotto
Onsdag
-
Kött: Lasagne al forno
med ruccola & parmesan
-
Fisk: Stekt panerad jumbosej
med skagenröra & kokt potatis
-
Veg: Svamprisotto
Torsdag
-
Kött: Schnitzel
med vitlökssmör, rödvinssås & rostad potatis
-
Fisk: Skaldjursrisotto
-
Veg: Asiatisk glasnudelsallad
med pak choi & koriander
Fredag
-
Kött: Wallenbergare
med rödvinssås, potatispuré, lingon & ärtor
-
Fisk: Scampi indiana
med pilaffris &.ananas
-
Veg: Asiatisk glasnudelsallad
med pak choi & koriander