LUNCHMENY 11:00-14:00
V.41
Måndag
-
Kött: Fläsknoisette
med grönpepparsås, broccoli & rostad potatis
-
Fisk: Jumbosejfilé
med hollandaisesås & höstprimörer
-
Veg: Bakad spetskål
med chilismör & rotselleripuré
Tisdag
-
Kött: Köttbullar
med stuvade makaroner (mac and cheese
-
Fisk: Gratinerad fylld rödspätta
med potatispuré & vermoutsås
-
Veg: Bakad spetskål
med chilismör & rotselleripuré
Onsdag
-
Kött: Gorgonzola fylld kycklingbröst
med rostad vitlökspasta & shalottenlöksky
-
Fisk: Stekt strömming
med potatispuré & dillsmör
-
Veg: Bakad spetskål
med chilismör & rotselleripuré
Torsdag
-
Kött: Schnitzel
med bea, rödvinssås & klyftpotatis
-
Fisk: Stekt panerad sejfilé
med skagenröra & klyftpotatis
-
Veg: Burritos
med fruktsalsa, guacamole, cheddar & ris
Fredag
-
Kött: Wallenbergare
med rödvinssås, rårörda lingon, ärtor & potatismos
-
Fisk: Argentinska rödräkor
med udonnudlar, sweetbasil pesto & chilidip
-
Veg: Burritos
med fruktsalsa, guacamole, cheddar & ris