LUNCHMENY 11:00-14:00
V.39
Måndag
-
Kött: Pannbiff
med champinjonsås, rostad potatis & lingon
-
Fisk: Pocherad jumbosejrygg
med skiratsmör, pepparrot, räkor & kokt potatis
-
Veg: Fried rice
med pak choi, mango, blomkål & chilisås
Tisdag
-
Kött: Pyttbellman (gräddstuvad)
med saltgurka & rödbetor
-
Fisk: Queneller
med vermoutsås & örtris
-
Veg: Fried rice
med pak choi, mango, blomkål & chilisås
Onsdag
-
Kött: Västerviksglacerad fläskbog
med dillsky & rotmos
-
Fisk: Stekt panerad torskfilé
med skagenröra, citron & kokt potatis
-
Veg: Fried rice
med pak choi, mango, blomkål & chilisås
Torsdag
-
Kött: Schnitzel
med tryffelmayo, rödvinssås & råstekt potatis
-
Fisk: Skaldjurspaella
med aioli, citron & tomat
-
Veg: Udonnudelsallad
med mango, asia pesto
Fredag
-
Kött: Boeuf bourguignon
med potatispuré, rökt fläsk, champinjoner & syltlök
-
Fisk: Ugnsbakad lubbfilé
med sweetbasil, udonnudlar, kokos & lime
-
Veg: Udonnudelsallad
med mango, asia pesto