LUNCHMENY 11:00-14:00
V.13
Måndag
-
Kött: Rödcurry kyckling
med kokosmjölk, limeblad, koriander & jasminris
-
Fisk: Pocherad sejfilé
sikrom, gräslök & kokt potatis
-
Veg: Västerbottenpaj
med örtsallad
Tisdag
-
Kött: Biffpasta
med tryffel & parmesan
-
Fisk: Stekt panerad rödspätta
med skagenröra & kokt potatis
-
Veg: Västerbottenpaj
med örtsallad
Onsdag
-
Kött: Gorgonzola fylld kycklingbröst
med rödvinssås & potatispuré
-
Fisk: Pankostekta heta fiskfärsbiffar
med jasminris
-
Veg: Västerbottenpaj
med örtsallad
Torsdag
-
Kött: Schnitzel
med rödvinssås, chilibea & rostad potatis
-
Fisk: Gratinerad koljafilé
med champinjoner, parmesan & potatispuré
-
Veg: Pankostekt rotselleri
med parmesan, tryffelmayo, tomatkött & basilika
Fredag
-
Kött: Wallenbergare
med cognacslingon, rödvinssås & potatispuré
-
Fisk: Scampi indiana
med ananas & pilaffris
-
Veg: Pankostekt rotselleri
med parmesan, tryffelmayo, tomatkött & basilika