LUNCHMENY 11:00-14:00
V.5
Måndag
-
Kött: Hot stroganoff
med ris
-
Fisk: Vitlingsfilé
med pommes duschesse och beurre noisette
-
Veg: Burratasallad
med pesto genovese
Tisdag
-
Kött: Köttbullar
med gräddsås, pressgurka,svartvinbärsgelé och kokt potatis
-
Fisk: Panerad torsk
med skagenröra, citron och kokt potatis
-
Veg: Burratasallad
med pesto genovese
Onsdag
-
Kött: Rödpestofylld kycklingbröst
med casareccepasta och rostad vitlök
-
Fisk: Laxwallenbergare
med hummerveloute och potatispuré
-
Veg: Burratasallad
med pesto genovese
Torsdag
-
Kött: Schnitzel "gordon blue"
med madeirasky och klyftpotatis
-
Fisk: Skaldjurs paella
med papilla juice
-
Veg: Bruschetta
med portabello, tomatconcassé och aioli
Fredag
-
Kött: Helstekt kalvrygg
med rödvinssås och tryffelrisotto
-
Fisk: Gravad lax
med dill o löjromspotatis, sallad och citron
-
Veg: Bruschetta
med portabello, tomatconcassé och aioli