LUNCHMENY 11:00-14:00
V.50
Måndag
-
Kött: Stekt Kycklinglårfilé
med grönpepparsås & rostad potatis
-
Fisk: Fiskgratäng
med champinjoner, räkor & duchessepotatis
-
Veg: Rostad blomkål
med bearnaisesås & duschessepotatis
Tisdag
-
Kött: Pytt i panna
med stekt ägg, saltgurka & rödbetor
-
Fisk: Pocherad Koljafilé
med vermoutsås, pilaffris & spenat
-
Veg: Rostad blomkål
med bearnaisesås & duschessepotatis
Onsdag
-
Kött: Boeuf bourguignon
med rökt fläsk & potatispuré
-
Fisk: Ugnsbakad långafilé
med skaldjurs-risotto
-
Veg: Rostad blomkål
med bearnaisesås & duschessepotatis
Torsdag
-
Kött: Köttbullar
med gräddsås, svartvinbärsgelé, pressgurka & kokt potatis
-
Fisk: Stekt Kungsflundra
med färska rödbetor, dill & hollandaise
-
Veg: Helstekt rotselleri provencal
med tryffelmayo & grönkål
Fredag
-
Kött: Chipotle baby back ribs
med coleslaw & bakad potatis
-
Fisk: Fisk & Skaldjurs queneller
med hummersås & pilaffris
-
Veg: Helstekt rotselleri provencal
med tryffelmayo & grönkål