LUNCHMENY 11:00-14:00
V.48
Måndag
-
Kött: Fried rice
med kycklingbröst, broccoli, thaibasilika, chili & lime
-
Fisk: Lättrimmad Kolja
med pepparrot, brynt smör, hollandaisesås, räkor & kokt potatis
-
Veg: Burratasallad
med soltorkad tomat, pesto & oliver
Tisdag
-
Kött: Pannbiff
med gräddsås, svartvinbärsgele & kokt potatis
-
Fisk: Rödcurry
med scampi & jasminris
-
Veg: Burratasallad
med soltorkad tomat, pesto & oliver
Onsdag
-
Kött: Oxrullader fylld med svamp & bacon
med skysås, saltgurka & lingon
-
Fisk: Stekt torsk
med dansk remouladsås & kokt potatis
-
Veg: Burratasallad
med soltorkad tomat, pesto & oliver
Torsdag
-
Kött: Schnitzel
med friterad kapris, tryffel-majonnäs & stekt potatis
-
Fisk: Bakad lax
med udonnudlar & pesto
-
Veg: Gratinerad broccoli
med kålråtspuré
Fredag
-
Kött: Kalvytterfilé
med spansk potatisgratäng & provencal smör
-
Fisk: Fisk & Skaldjursgryta (bouillabaisse)
med aioli
-
Veg: Gratinerad broccoli
med kålrotspuré