LUNCHMENY 11:00-14:00
V.46
Måndag
-
Kött: Pasta Carbonara
med bacon, parmesan & basilikaolja
-
Fisk: Pocherad koljafile
med pepparrot, brynt smör, räkor & kokt potatis
-
Veg: Buratta med bruschetta
& vikentomater
Tisdag
-
Kött: Baconlindad köttfärslimpa
med champinjonsås, färsk potatis & lingon
-
Fisk: Jumbosej
med udonnudlar, kokossås & asiapesto
-
Veg: Buratta med bruschetta
& vikentomater
Onsdag
-
Kött: Slottsstek
med kokt potatis, gräddsås & smörslungade morötter
-
Fisk: Pocherad regnbågslax
med champagnesås & pilaffris
-
Veg: Buratta med bruschetta
& vikentomater
Torsdag
-
Kött: Schnitzel
med bearnaisesås, rödvinssås & rostad potatis
-
Fisk: Stekt torsk
med ört-aioli & smörslungad färsk potatis
-
Veg: Parmesanstekt rotselleri
med tomatsky-salvia & risotto
Fredag
-
Kött: Svensk Entrecoté
med provencalsmör, tärnad potatis & maderiasky
-
Fisk: Fisk & Skaldjurssymfoni
med vermoutsås, potatispuré & spenat
-
Veg: Parmesanstekt rotselleri
med tomatsky-salvia & risotto