LUNCHMENY 11:00-14:00
V.41
Måndag
-
Kött: Pasta carbonara
med parmesan, persilja & bacon
-
Fisk: Fiskgratäng
med sparris & potatispuré
-
Veg: Gratinerad broccoli
med champinjon duxell, rostad vitlök & tryffelmajonnäs
Tisdag
-
Kött: Bräserad kyckling klubbfile
med rostad persiljerot & aioli
-
Fisk: Havets Wallenbergare
med potatispuré, brynt smör & laxrom
-
Veg: Gratinerad broccoli
med champinjon duxell, rostad vitlök & tryffelmajonnäs
Onsdag
-
Kött: Oxrullader
med svartvinbärsgele, skysås & potatispuré
-
Fisk: Pappardelle pasta
med skaldjur & musslor
-
Veg: Gratinerad broccoli
med champinjon duxell, rostad vitlök & tryffelmajonnäs
Torsdag
-
Kött: Köttbullar
med gräddsås, lingon, pressgurka & kokt potatis
-
Fisk: Fisk & Skaldjursgryta
med grädde & rotfrukter
-
Veg: Pankostekt rotselleri
med rödbetspuré, friterad kapris & basilika aioli
Fredag
-
Kött: Biff Rydberg
med tärnad potatis & ägg gula
-
Fisk: Sotad tonfisk
med caesarsallad
-
Veg: Pankostekt rotselleri
med rödbetspuré, friterad kapris & basilika aioli