LUNCHMENY 11:00-14:00
V.40
Måndag
-
Kött: Kyckling klubbfilé
med grönpepparsås & rostade rotfrukter
-
Fisk: Fisk & Skaldjurs Queneller
med vitvinsås, spenat & ris
-
Veg: Burrata bruschetta
med basilika, viken tomater & pesto rosso
Tisdag
-
Kött: Pytt Bellman
med färska rödbetor & saltgurka
-
Fisk: Koljafilé
med sikrom, grädde & purjolök
-
Veg: Burrata bruschetta
med basilika, viken tomater & pesto rosso
Onsdag
-
Kött: Boeuf bourguignon
med potatispuré, smålök, champinjoner & rökt fläsk
-
Fisk: Stekt Rödspättafilé
med skagenröra & kokt potatis
-
Veg: Grillad portabello
med blomkålspuré, bakade betor & fetaost creme
Torsdag
-
Kött: Schnitzel
med chilibearnaisesås, rödvinssås & klyftpotatis
-
Fisk: Asia pesto överbakad torsk
med udonnudlar, saffran & limekokos
-
Veg: Grillad portabello
med blomkålspuré, bakade betor & fetaost creme
Fredag
-
Kött: Sotad kalvytterfilé
med parmesan-vitlökssmör, schalottenlöksky & bakad potatis
-
Fisk: Stekt regnbågslax
med kokt färsk potatis, räkor & basilika aioli
-
Veg: Grillad portabello
med blomkålspuré, bakade betor & fetaost creme