LUNCHMENY 11:00-14:00
V.36
Måndag
-
Kött: Pasta al pollo
med kyckling, soltorkad tomat, basilika & parmesan
-
Fisk: Fiskgratäng
med champinjonsås, parmesan & potatispuré
-
Veg: Broccoli & fetaostgratäng
med rostade rotfrukter
Tisdag
-
Kött: Gräddstuvad Pytt i panna
med färska rödbetor & saltgurka
-
Fisk: Champagne pocherad Sejfilé
med skaldjurshollandaise & pilaffris
-
Veg: Broccoli & fetaostgratäng
med rostade rotfrukter
Onsdag
-
Kött: Nattbakad Fläskkarré
black and white
-
Fisk: Lax cannelloni
med basilikacremé & zucchinisallad
-
Veg: Broccoli & fetaostgratäng
med rostade rotfrukter
Torsdag
-
Kött: Köttbullar
med gräddsås, pressgurka, lingon & potatismos
-
Fisk: Smörstekt torskfilé
med remouladsås & kokt potatis
-
Veg: Västerbotten & kantarellpaj
med citron & dillcremé
Fredag
-
Kött: Helstekt Oxfilé
med grönpepparsås, potatiskuber & tomatsallad
-
Fisk: Scampi Wok
med udonnudlar, chili, ingefära & thaibasilika
-
Veg: Västerbotten & kantarellpaj
med citron & dillcremé