LUNCHMENY 11:00-14:00
V.28
Måndag
-
Kött: Jalapeno cheese-bomb (chorizo)
med potatissallad & dijonsenap
-
Fisk: Ugnsbakad lax
med ris & gräslökssås
-
Veg: Grekisk paj
med fetaost, spenat & oliver
Tisdag
-
Kött: Pannbiffar
med champinjonsås & rostad potatis
-
Fisk: Koljafilé
med färskpotatis, pepparrot, ägg & brynt smör
-
Veg: Grekisk paj
med fetaost, spenat & oliver
Onsdag
-
Kött: Pasta Carbonara
-
Fisk: Sejfilé
med tartarsås & färsk potatis
-
Veg: Grekisk paj
med fetaost, spenat & oliver
Torsdag
-
Kött: Wallenbergare
med ärtor, lingon & potatispuré
-
Fisk: Rödspätta
med vermouthsås & pilaffris
-
Veg: Pasta
med rostad vitlök, ärtor & champinjoner
Fredag
-
Kött: Schnitzel
med rödvinssås, bea & tärnad potatis
-
Fisk: Scampi amoureuse
med ris
-
Veg: Pasta
med rostad vitlök, ärtor & champinjoner