LUNCHMENY 11:00-14:00
V.20
Måndag
-
Kött: Kycklinglårfilé
med pepparsås & örtbakad potatis
-
Fisk: Pocherad sejfilé
med vitvinsås, vitlöksfräst spenat & färsk potatis
-
Veg: Bakta rotfrukter rouille
med rostad potatis & persiljeolja
Tisdag
-
Kött: Pytt bellman
med äggula & rödbetor
-
Fisk: Skaldjursrisotto
med dill pistou
-
Veg: Chevre gratinerade betor
med honung, pumpafrö & persiljerot
Onsdag
-
Kött: Pannbiff
med potatisgratäng & rödvinssås
-
Fisk: Stekt strömming
fylld med ramslöksmör & potatispuré
-
Veg: Pasta
med ostronskivling, spenat & tomatkött
Torsdag
-
Kött: Marinerad oxfilé pasta
med rostad vitlök & tomatpesto
-
Fisk: Smörstekt torsk
med hollandaisesås & vårprimörer
-
Veg: Broccoli & fetaostgratäng
Fredag
-
Kött: Kalvfilé oscar
med potatis
-
Fisk: Udonnudlar med scampi
thaipesto & söt chilisås
-
Veg: Udonnudlar
med thai pesto & grillad sparris