LUNCHMENY 11:00-14:00
V.19
Måndag
-
Kött: Kalv o oxfilésaute bourguignon
med små lök, champinjoner, rökt fläsk & potatispure
-
Fisk: Pocherad koljafilé
med beurre noisette, pepparrot & räkor
-
Veg: Marinerad stekt svamp
med friterad kapris & rotselleripuré
Tisdag
-
Kött: Biff ala lindström
med persiljesmör, rödvinssås & rostad potatis
-
Fisk: Pankostekt sejrygg
med smögenröra & färsk potatis
-
Veg: Fried rice
med sweet basil, soya, chili & mango
Onsdag
-
Kött: Schnitzel deluxe
med rödvinssås & potatis
-
Fisk: Fyllda rödspättarullader
med hummersås & pilaffris
-
Veg: Saltbakta mandelpotatis o jordärtskockor
med parmesanchips, gräslök & creme fraîche
Torsdag
-
Kött: Fast meny
-
Fisk: Fast meny
-
Veg: Fast meny
Fredag
-
Kött: Gorgonzola fylld kycklingbröst
med fettuccine i tryffel
-
Fisk: Linguini frutti di mare
-
Veg: Veg lasagne
med rostad paprika & sparris