LUNCHMENY 11:00-14:00
V.9
Måndag
-
Kött: Falulåda
med stekt lök, stuvad potatis & rödbetor
-
Fisk: Rödcurry med scampi
kokos,limeblad & jasminris
-
Veg: Stekt marinerad broccoli
med morot, persiljerotspuré & pepparrotsmayo
Tisdag
-
Kött: Oxjärpar
med champinjonsås, svartvinbärsgelé & kokt potatis
-
Fisk: Vitvinpocherad torskfilé
brunoise, skaldjurssås & potatispuré
-
Veg: Stekt marinerad broccoli
med morot, persiljerotspuré & pepparrotsmayo
Onsdag
-
Kött: Nattbakad fläskkarré
med bearnaisesås, rödvinssås & potatis
-
Fisk: Smörstekt panerad rödspätta
med smögenröra & kokt potatis
-
Veg: Stekt marinerad broccoli
med morot, persiljerotspuré & pepparrotsmayo
Torsdag
-
Kött: Schnitzel
med tryffelmayo, rödvinssås & rostad kulpotatis
-
Fisk: Tomat o örtbakad torskfilé
med saffransris, aioli & oliver
-
Veg: Risotto primavera
med sparris, spenat & ostronskivling
Fredag
-
Kött: Skomakarlåda (ryggbiff)
med rödvinssås, bacon, purjolök & potatispuré
-
Fisk: Bouillabaisse
med rouille, krutonger & parmesan
-
Veg: Risotto primavera
med sparris, spenat & ostronskivling