LUNCHMENY 11:00-14:00
Vecka 8
Måndag
-
Kött: Oxjärpar
med gräddsås, gelé, potatismos
-
Fisk: Pocherad jumbosejfilé
med musselholandaisesås, rotfrukter, kokt potatis
-
Veg: Svampbruschetta
med stuvad svamp, tryffel, gräslök, parmesan, sidosallad
Tisdag
-
Kött: Nattbakad fläskkarré
med grönpepparsås, potatisgratäng
-
Fisk: Pocherad koljafilé
med pepparrot, räkor, brynt smör, kokt potatis
-
Veg: Svampbruschetta
med stuvad svamp, tryffel, gräslök, parmesan, sidosallad
Onsdag
-
Kött: Italienska kalvköttbullar
med salviasky, basilikaolja, parmesan, tryffelrisotto
-
Fisk: Stekt panerad torskfilé
med skagenröra, citron, kokt potatis
-
Veg: Svampbruschetta
med stuvad svamp, tryffel, gräslök, parmesan, sidosallad
Torsdag
-
Kött: Schnitzel
med chilibea, rödvinssås, tärnad potatis
-
Fisk: Laxwallenbergare
med hummersås, ärtor, potatismos
-
Veg: Tryffelrisotto
med bakad spetskål, parmesan, brynt smör
Fredag
-
Kött: Lasagne al forno
med ruccola, parmesan, basilikaolja
-
Fisk: Grillad scampi
med fried rice, koriander, sweet chili, thai basilika
-
Veg: Tryffelrisotto
med bakad spetskål, parmesan, brynt smör