LUNCHMENY 11:00-14:00
V.8
Måndag
-
Kött: Pasta carbonara
med parmesan & basilika
-
Fisk: Pocherad torsk
med brynt smör, spetskål & kokt potatis
-
Veg: Gratinerad blomkål & broccoli
med västerbottenost & rotselleripuré
Tisdag
-
Kött: Gräddstuvad lyxpytt
med rödbetor & saltgurka
-
Fisk: Fiskgratäng
med parmesan, sparris & potatispuré
-
Veg: Gratinerad blomkål & broccoli
med västerbottenost & rotselleripuré
Onsdag
-
Kött: Texas chiligryta
med nachos, ris, avocado&majssalsa
-
Fisk: Stekt rödspätta
med skagenröra, kokt potatis & citron
-
Veg: Gratinerad blomkål & broccoli
med västerbottenost & rotselleripuré
Torsdag
-
Kött: Schnitzel
med cafe de paris smör, rödvinssås & rostad potatis
-
Fisk: Skaldjursrisotto
med scampi, räkor & blåmusslor
-
Veg: Falafel
med saffranris, limeyoghurt, syrad fänkål & paprikajuice
Fredag
-
Kött: Nattbakad fläskkarré
med rödvinssås, & potatisgratäng
-
Fisk: Regnbågslax
med hummersås & pilaffris
-
Veg: Falafel
med saffranris, limeyoghurt, syrad fänkål & paprikajuice