LUNCHMENY 11:00-14:00
V.51
Måndag
-
Kött: Marinerad kyckling
med råstekt potatis, rödvinssås, bea
-
Fisk: Fiskgratäng
med champinjoner, västerbottenost & potatismos
-
Veg: Gröncurrygryta
med broccoli, blomkål, vårlök
Tisdag
-
Kött: Pannbiff
med stekt lök, dragonsås, kokt potatis, gele
-
Fisk: Asiabakad jumbosejfilé
jasminris, kokossås
-
Veg: Gröncurrygryta
med broccoli, blomkål, vårlök
Onsdag
-
Kött: Helstekt ryggbiff
med vitlökssmör, rödvinssås & potatisgratäng
-
Fisk: Stekt panerad torsk
med skagenröra & kokt potatis
-
Veg: Falafel
med saffransris, limeyoghurt, paprikajuice
Torsdag
-
Kött: Schnitzel
med chilibea, rödvinssås & råstekt potatis
-
Fisk: Rullade rödspättafilé
med champagnesås, pilaffris, juliennegrönsaker
-
Veg: Falafel
med saffransris, limeyoghurt, paprikajuice
Fredag
-
Kött: Lasagne al forno
med parmesan & basilika
-
Fisk: Skärgårdsgryta
med rotfrukter, dill & gräslök
-
Veg: Falafel
med saffransris, limeyoghurt, paprikajuice