LUNCHMENY 11:00-14:00
Vecka 48
Måndag
-
Kött: Biff ala lindström
med rödvinssky, persiljesmör, rostad potatis
-
Fisk: Stekt kummelfilé
örtveloute, spenat, purjolök, kokt potatis
-
Veg: Ugnsbakad spetskål
med persiljerotspuré, brynt smör, chili o vitlök
Tisdag
-
Kött: Ört o vitlök kycklinglårfilé
med karljohan o tryffelrisotto
-
Fisk: Laxfylld kungsflundrafilé
med saffranssås, potatispuré
-
Veg: Ugnsbakad spetskål
med persiljerotspuré, brynt smör, chili o vitlök
Onsdag
-
Kött: Wallenbergare
rödvinssky, skirat smör, ärtor, lingon, potatismos
-
Fisk: Stekt panerad rödspättafilé
med skagenröra, citron, kokt potatis
-
Veg: Ugnsbakad spetskål
med persiljerotspuré, brynt smör, chili o vitlök
Torsdag
-
Kött: Schnitzel
med chilibea, rödvinssås, råstekt potatis
-
Fisk: Grillad scampi
med fried rice, pakchoi, chili, ingefära, sweetbasil
-
Veg: Moussaka
med rostad paprika, aubergine, parmesan, fetaost
Fredag
-
Kött: Yakiniku
med teriyakisås, kimchi, purjolök, japansk ris
-
Fisk: Fisk o skaldjurssymfoni
med hummerhollandaisesås, kokt potatis
-
Veg: Moussaka
med rostad paprika, aubergine, parmesan, fetaost