LUNCHMENY 11:00-14:00
V.48
Måndag
-
Kött: Marinerad kycklingklubbfilé
med potatispuré & chilisky
-
Fisk: Smörstekt spätta
med curry o äppelmayo & kokt potatis
-
Veg: Rotsellerigratäng
med parmesan & kokt potatis
Tisdag
-
Kött: Röd biffcurry
med thaibasilika & jasminris
-
Fisk: Laxcannelloni
med basilikasås, tomatconcassé & fänkålscrudité
-
Veg: Rotsellerigratäng
med parmesan & kokt potatis
Onsdag
-
Kött: Gorgonzolafylld Kycklingbröst
med med rödvinssås, pasta & rostad vitlök
-
Fisk: Pocherad torsk
med kokt potatis & hummerhollandaisesås
-
Veg: Rotsellerigratäng
med parmesan & kokt potatis
Torsdag
-
Kött: Boeuf bourguignon
med smålök & champinjoner
-
Fisk: Scampi o laxbiffar
med brynt smör, potatispuré & gurka
-
Veg: Grönsaksbiffar
med pommes & bearnaisesås
Fredag
-
Kött: Kalvköttbullar
med risotto, parmesan & tomatsky
-
Fisk: Stekt koljafilé
med skagenröra & färsk potatis
-
Veg: Grönsaksbiffar
med pommes & bearnaisesås