LUNCHMENY 11:00-14:00
V.46
Måndag
-
Kött: Pytt i panna
med stekt ägg, rödbetor & dijon o senapsgrädde
-
Fisk: Pocherad sejfilé
med bakad spetskål, brynt smör, rotselleripure & kokt potatis
-
Veg: Fried rice
med ananas, pac choi & sweet basil
Tisdag
-
Kött: Ungsbakad kycklingrulle
med svamp & tryffelpasta
-
Fisk: Queneller
med saffransris, champagnesås & spenat
-
Veg: Fried rice
med ananas, pac choi & sweet basil
Onsdag
-
Kött: Stekta kalvfärsbiffar
med salviatomatsky, rostad potatis, soltorkadtomat, basilika & parmesan
-
Fisk: Fiskgratäng
med duschessepotatis, räkor, sparris & parmesan
-
Veg: Fried rice
med ananas, pac choi & sweet basil
Torsdag
-
Kött: Nollettans köttbullar
med gräddsås, potatismos, lingon & saltgurka
-
Fisk: Stekt panerad torsk
med skagenröra, kokt potatis & citron
-
Veg: Falafel
med saffransris, lime yoghurt & paprika juice
Fredag
-
Kött: Helstekt Ryggbiff provencal
med rödvinssås, vitlökssmör, råstekt potatis
-
Fisk: Scampi indiana
med ananas & pilaffris
-
Veg: Falafel
med saffransris, lime yoghurt & paprika juice