LUNCHMENY 11:00-14:00
V.44
Måndag
-
Kött: Fläsknoisette
med grönpepparsås, råstekt potatis, haricots verts
-
Fisk: Saffran o vitvinpocherad jumbosejfilé
med risotto
-
Veg: Röd currygryta
blomkål, sötpotatis, mango, jasminris
Tisdag
-
Kött: Helstekt ryggbiff
med gratinerad bakpotatis, rödvinssås & bea
-
Fisk: Bakad torskfilé
med asiaörter, curryvelout´e & pilaffris
-
Veg: Röd currygryta
blomkål, sötpotatis, mango, jasminris
Onsdag
-
Kött: Lasagne al forno
med parmesan & ruccola
-
Fisk: Stekt panerad rödspättafilé
med skagenröra & kokt potatis, citron
-
Veg: Röd currygryta
blomkål, sötpotatis, mango, jasminris
Torsdag
-
Kött: Schnitzel
med bea, rödvinssås råstekt potatis
-
Fisk: Bouillabaissé
med aioli & krutonger
-
Veg: Pistagepesto pasta
med burrata
Fredag
-
Kött: Nattbakad fläskkarré
med rödvinssås, bea och råstekt potatis
-
Fisk: Scampi indiana
med ananas, paprika & basmatiris
-
Veg: Pistagepesto pasta
med burrata