LUNCHMENY 11:00-14:00
V.44
Måndag
-
Kött: Stekt bbq kycklingklubbfilé
med aioli & ugnsrostad potatis
-
Fisk: Fisk & Skaldjurs Queneller
med vitvinssås & basmatiris
-
Veg: Gratinerad blomkål & broccoli
med tomatsky & färskpotatis
Tisdag
-
Kött: Falulåda
med stuvad potatis, stekt lök & rödbetor
-
Fisk: Smörstekt sejfilé
med remouladsås & kokt potatis
-
Veg: Gratinerad blomkål & broccoli
med tomatsky & färskpotatis
Onsdag
-
Kött: Pasta Bolognese
due formaggio
-
Fisk: Torksfilé
med hummersås & potatispuré
-
Veg: Gratinerad blomkål & broccoli
med tomatsky & färskpotatis
Torsdag
-
Kött: Schnitzel deluxe
med tryffelmayo, rödvinssås & stekt tärnad potatis
-
Fisk: Fisk & Skaldjursspett
med udonnudlar, lime & chili
-
Veg: Ugnsbakade betor
med fetaost-tzatziki
Fredag
-
Kött: Helstekt Pepparstek ( Oxfilé )
med spansk potatisgratäng & rödvinssås
-
Fisk: Gravad lax
med dill-sikromsstuvadpotatis & blandsallad
-
Veg: Ugnsbakade betor
med fetaost-tzatziki