LUNCHMENY 11:00-14:00
V.42
Måndag
-
Kött: Rödcurry biff
kokos, zucchini, vårlök & jasminris
-
Fisk: Skärgårdsgryta
med lax, räkor, torsk, gräslök, dill & rotfrukter
-
Veg: Rödcurry
med sötpotatis, blomkål, pac choi & jasminris
Tisdag
-
Kött: Bacon o lökfylld kyckling roulade
med rödvinssås & potatisgratäng
-
Fisk: Fiskgratäng
med champinjoner, räkor & pommeduschesse
-
Veg: Rödcurry
med sötpotatis, blomkål, pac choi & jasminris
Onsdag
-
Kött: Texas chili
med nachos, cheddar & ris
-
Fisk: Smörstekt panerad rödspätta
med dansk remouladsås, kokt potatis & citron
-
Veg: Rödcurry
med sötpotatis, blomkål, pac choi & jasminris
Torsdag
-
Kött: Schnitzel
med klyftpotatis, ärtor, rödvinssås & vitlöksmör
-
Fisk: Pocherad laxfilé
med hummersås, potatispuré & sockerärtor
-
Veg: Fetaostgratinerade rödbetor
med majsplättar, guacamole & tomatsallad
Fredag
-
Kött: Biff ala rydberg (oxfile)
med smörstekt lök, äggula & dijongrädde
-
Fisk: Gambas "ajillo"
med saffransris, aioli, tomat & paprika
-
Veg: Fetaostgratinerade rödbetor
med majsplättar, guacamole & tomatsallad