LUNCHMENY 11:00-14:00
V.41
Måndag
-
Kött: Oxjärpar
med kantarellsås, kokt potatis & gelé
-
Fisk: Fisk frikassé
med jumbosej, rotfrukter, dill & gräslök
-
Veg: Ramen soppa
med nudlar, ingefära, svamp & broccoli
Tisdag
-
Kött: Boeuf bourguignon
med smålök, potatismos, rökt fläsk
-
Fisk: Fisk o skaldjurs queneller
med champagnesås & pilaffris
-
Veg: Ramen soppa
med nudlar, ingefära, svamp & broccoli
Onsdag
-
Kött: Kalvköttbullar
med tryffelrisotto, tomatsky & parmesan
-
Fisk: Stekt panerad torsk
med skagenröra & kokt potatis
-
Veg: Falafel
med limeyoghurt, aubergineröra & saffransris
Torsdag
-
Kött: Schnitzel
med chilibea, rödvinssås råstekt potatis
-
Fisk: Fylld gratinerad rödspättafilé
med potatismos & beurre blanc
-
Veg: Falafel
med limeyoghurt, aubergineröra & saffransris
Fredag
-
Kött: Yakiniku (entrecoté)
med teriyakisås, japansk ris, kimchi
-
Fisk: Gratinerad fylld rödspätta
med smörsås, saffransris
-
Veg: Falafel
med limeyoghurt, aubergineröra & saffransris