LUNCHMENY 11:00-14:00
V.38
Måndag
-
Kött: Pasta carbonara
med basilika & parmesan
-
Fisk: Pocherad torsk
med hummersås & potatispuré
-
Veg: Pasta
med rostad vitlök, portabello & rödpesto
Tisdag
-
Kött: Svampfylld kyckling
med roulade, bacon, örtsky & potatispuré
-
Fisk: Smörstekt lubbfilé
med gubbröra, vitvinscremé & kokt potatis
-
Veg: Pasta
med rostad vitlök, portabello & rödpesto
Onsdag
-
Kött: Oxjärpar
med dragonsås, saltgurka, gelé & kokt potatis
-
Fisk: Fylld rödspätta
med champagnesås, pilaffris & brunoisegrönsaker
-
Veg: Pasta
med rostad vitlök, portabello & rödpesto
Torsdag
-
Kött: Schnitzel
med rödvinssås, parmesansmör, friterad kapris & klyftpotatis
-
Fisk: Fisk & skaldjurskastrull
med saffran & kokosmjölk
-
Veg: Spetskål
med kålrotspuré, kantareller & parmesan
Fredag
-
Kött: Italienska kalvköttbullar
med parmesan & basilikavitlök, servereras med höstsvamprisotto, tomat & salviasky
-
Fisk: Ugnsbakad långafilé
med dillstuvad potatis & rotselleri
-
Veg: Spetskål
med kålrotspuré, kantareller & parmesan