LUNCHMENY 11:00-14:00
V.38
Måndag
-
Kött: Hot korvstroganoff
med ris & lime creme fraiche
-
Fisk: Thai Fish Cakes
med rödcurry, kokosmjölk, koriander, chili & jasminris
-
Veg: Blomkålspuré
med rostade morötter, kantarellduxelle & friterad kapris
Tisdag
-
Kött: Oxfilépasta
med rostad vitlök & pesto rosso
-
Fisk: Långafilé
med anjovis, bacon, kapris, citron & beurre blanc
-
Veg: Blomkålspuré
med rostade morötter, kantarellduxelle & friterad kapris
Onsdag
-
Kött: Oxjärpar
med kantarellgräddsås, svartvinbärsgele & kokt potatis
-
Fisk: Fisk & Skaldjurs symfoni
med saffran, Juliennegrönsaker & pilaffris
-
Veg: Blomkålspuré
med rostade morötter, kantarellduxelle & friterad kapris
Torsdag
-
Kött: Ärtsoppa
med pannkakor, grädde & hemgjord drottningsylt
-
Fisk: Laxfärsfylld rödspätta
med grönpotatispuré & champagnesås
-
Veg: Lasagne
med portabello, sparris, zuchinni, parmesan & basilika
Fredag
-
Kött: Helstekt kalvytterfilé
med potatisgratäng & salviasky
-
Fisk: Argentinska rödräkor
med sweetbasil pesto & udonnudlar
-
Veg: Lasagne
med portabello, sparris, zuchinni, parmesan & basilika