LUNCHMENY 11:00-14:00
V.35
Måndag
-
Kött: Oxjärpar
med kantarellsås, kokt potatis & svartvinbärsgele
-
Fisk: Fiskgratäng
med sparris, parmesan & potatismos
-
Veg: Svamprisotto
med tryffel, parmesan & ärtor
Tisdag
-
Kött: Nattbakad fläskkarré
med bearnaisesås, rödvinssås & stekt potatis
-
Fisk: Thai rödcurry
med scampi, sötpotatis, vårlök, lime & jasminris
-
Veg: Svamprisotto
med tryffel, parmesan & ärtor
Onsdag
-
Kött: Örtbakad kycklingklubbfilé provencal
med pepparsås & tärnad stekt potatis
-
Fisk: Stekt panerad rödspätta
med dansk remouladsås, kokt potatis & citron
-
Veg: Svamprisotto
med tryffel, parmesan & ärtor
Torsdag
-
Kött: Schnitzel
med vitlökssmör, rödvinssås & råstekt potatis
-
Fisk: Fisk & skaldjursgryta
med tomat, musslor, scampi, jumbosej, aioli & saffran
-
Veg: Majsplättar
med gratinerade rödbetor, fetaost, guacamole & tomatsallad
Fredag
-
Kött: Biffpasta
med rostad vitlökssås, parmesan & basilika
-
Fisk: Lax Wallenbergare
med brynt smör, ärtor & potatispuré
-
Veg: Majsplättar
med gratinerade rödbetor, fetaost, guacamole & tomatsallad