LUNCHMENY 11:00-14:00
V.34
Måndag
-
Kött: Pasta
med tryffel, bacon, parmesan & purjolök
-
Fisk: Gratinerad Jumbosej
med potatismos & champinjoner
-
Veg: Stekt spetskål
med rotselleri-persiljerotspuré, brynt smör, chili & vitlök
Tisdag
-
Kött: Thai kycklingcurry
med basmatiris
-
Fisk: Lax fylld cannelloni
med paprika & parmesan
-
Veg: Stekt spetskål
med rotselleri-persiljerotspuré, brynt smör, chili & vitlök
Onsdag
-
Kött: Boeuf bourguignon
med smålök & potatispuré
-
Fisk: Stekt panerad torsk
med skagenröra & kokt färskpotatis
-
Veg: Stekt spetskål
med rotselleri-persiljerotspuré, brynt smör, chili & vitlök
Torsdag
-
Kött: Schnitzel
med tryffelmayo, rödvinssås & råstekt potatis
-
Fisk: Fylld rödspätta
med hummersås & ris
-
Veg: Västerbotten & kantarell paj
med sidosallad
Fredag
-
Kött: Yakiniku
med kimchi, japansk ris, vårlök & teriyakisås
-
Fisk: Regnbåge
med hollandaisesås, primörer & citron
-
Veg: Västerbotten & kantarell paj
med sidosallad