LUNCHMENY 11:00-14:00
V.4
Måndag
-
Kött: Kycklingrullader
med grönpepparsås & potatisgratäng
-
Fisk: Fish Cakes
med jordnötssås, gurksallad & jasminris
-
Veg: Sotad broccoli
med rotselleripuré & tomat confit
Tisdag
-
Kött: Baconlindad köttfärslimpa
med gräddsås, pressgurka & svartvinbärsgelé
-
Fisk: Smörstekt panerad flundrafilé
med remouladsås & kokt potatis
-
Veg: Sotad broccoli
med rotselleripuré & tomat confit
Onsdag
-
Kött: Texas chili
med salsa, guacamole, nachos & cheddar
-
Fisk: Pocherad torsk
med mussel-beurre blanc & pilaffris
-
Veg: Sotad broccoli
med rotselleripuré & tomat confit
Torsdag
-
Kött: Schnitzel cordon bleu
med klyftpotatis & rödvinssås
-
Fisk: Fisk & Skaldjursgryta
med aioli
-
Veg: Burritos
med ris, salsa fresca & guacamole
Fredag
-
Kött: Högrev provencal
med råstekt potatis, vitlökssmör & rödvinssås
-
Fisk: Jumbosej
med udonnudlar, lime, soya & thaibasilika
-
Veg: Burritos
med ris, salsa fresca & guacamole