LUNCHMENY 11:00-14:00
V.26
Måndag
-
Kött: Kycklinglårfilé
med basilikaolja & färsk potatissallad
-
Fisk: Marinerade räkor
med udonnudelsallad & asiapesto
-
Veg: Pasta bolognese
med parmesan & basilikaolja
Tisdag
-
Kött: Kalvköttbullar
med risotto, sparris, tryffel & parmesan
-
Fisk: Stekt panerad torsk
med skagenröra & färsk potatis
-
Veg: Pasta bolognese
med parmesan & basilikaolja
Onsdag
-
Kött: Biffstroganoff
med pilaffris
-
Fisk: Fisk & skaldjursgryta
med saffran, apelsin & fänkål
-
Veg: Pasta bolognese
med parmesan & basilikaolja
Torsdag
-
Kött: Schnitzel
med grönpepparsås & rostad potatis
-
Fisk: Pocherad torsk
med hollandaisesås, dill, primörer & kokt potatis
-
Veg: Broccoli & fetaostpaj
med sallad
Fredag
-
Kött: Nollettans burgare
med aioli, ost, bacon, coleslaw, sallad, tomat & rödlök
-
Fisk: Laxburgare
med remouladsås, gurka, sallad & rödlök
-
Veg: Broccoli & fetaostpaj
med sallad