LUNCHMENY 11:00-14:00
V.22
Måndag
-
Kött: Fläsknoisette
med grönpepparsås, rostad potatis & blomkål
-
Fisk: Gratinerad torsk
med champinjoner, parmesan & potatismos
-
Veg: Gotländsk grön sparris
med hollandaisesås, färskpotatis & tomat confit
Tisdag
-
Kött: Pannbiff
med lök skysås, persiljesmör & kokt potatis
-
Fisk: Pocherad sejfile
med hollandaisesås & sommar primörer
-
Veg: Gotländsk grön sparris
med hollandaisesås, färskpotatis & tomat confit
Onsdag
-
Kött: Bouef bourgogne
med potatispuré, rökt fläsk & champinjoner
-
Fisk: Stekt panerad rödspätta
med remouladsås & kokt färsk potatis
-
Veg: Gotländsk grön sparris
med hollandaisesås, färskpotatis & tomat confit
Torsdag
-
Kött: Schnitzel
med rödvinssås, chilibearnaise & rostad potatis
-
Fisk: Skaldjurspasta
med scampi, musslor, grädde & tomat
-
Veg: Fetaost gratinerade rödbetor
med majsplättar & guacamole
Fredag
-
Kött: Helstekt kalvrygg
med potatisgratäng & rosmarinsky
-
Fisk: Havets Wallenbergare
med potatispuré & kräftsås
-
Veg: Fetaost gratinerade rödbetor
med majsplättar & guacamole