LUNCHMENY 11:00-14:00
V.22
Måndag
-
Kött: Hot korvstroganoff
med ris
-
Fisk: Pocherad jumbosejfilé
med curry veloute, räkor & purjolök
-
Veg: Persilje & rotselleripuré
med bakad spetskål & friterad kapris
Tisdag
-
Kött: Pasta carbonara
med parmesan & basilika
-
Fisk: Fisk & skaldjursgryta
med saffran & aio
-
Veg: Persilje & rotselleripure
med bakad spetskål & friterad kapris
Onsdag
-
Kött: Boeuf bourguignon
med smålök, champinjoner, rökt fläsk & potatispuré
-
Fisk: Stekt rödspätta
med skagenröra & kokt färskpot
-
Veg: Persilje & rotselleripuré
med bakad spetskål & friterad kapri
Torsdag
-
Kött: Majskycklingbröst
fylld med pesto rosso & pappardellepasta
-
Fisk: Pocherad regnbågslax
med havskräftsås & potatispuré
-
Veg: Persilje & rotselleripuré
med bakad spetskål & friterad kapris
Fredag
-
Kött: Biff rydberg (Oxfilé)
med äggula, smörad lök & pepparrotsgrädde
-
Fisk: Sotad tonfisk
med primörsallad, sweetbasil & oystersås
-
Veg: Persilje & rotselleripuré
med bakad spetskål & friterad kapris