LUNCHMENY 11:00-14:00
V.21
Måndag
-
Kött: Rödcurry med biff
kokosmjölk & jasminris
-
Fisk: Pocherad koljafilé
med brynt smör, spetskål & kokt potatis
-
Veg: Vårlig risotto
med spetskål, brynt smör & parmesan
Tisdag
-
Kött: Marinerad kyckling
med currypasta & paprika
-
Fisk: Långafilé
pocherad i vitt vin serveras med skaldjurssås & potatismos
-
Veg: Vårlig risotto
med spetskål, brynt smör & parmesan
Onsdag
-
Kött: Nollettans köttbullar
med gräddsås, lingon & kokt potatis
-
Fisk: Stekt panerad torskfilé
med skagenröra, citron & kokt potatis
-
Veg: Vårlig risotto
med spetskål, brynt smör & parmesan
Torsdag
-
Kött: Scnitzel
med cafe de paris smör, rödvinssås & tärnad potatis
-
Fisk: Scampi
med fried rice, oystersås, soya & thai basilika
-
Veg: Falafel
med majsplättar & tsatsiki
Fredag
-
Kött: Helstekt ryggbiff
med stekt potatis, bea, rödvinssås & confit tomat
-
Fisk: Argentinska rödräkor
med caesarsallad, krutonger & parmesan
-
Veg: Falafel
med majsplättar & tsatsiki