LUNCHMENY 11:00-14:00
V.20
Måndag
-
Kött: Pestofylld kycklingbröst
med rostad vitlökspasta
-
Fisk: Fisk & skaldjursgryta
med aioli & vitlökskrutonger
-
Veg: Pasta
med rostad vitlök, spenat & parmesan
Tisdag
-
Kött: Pannbiff
med gorgonzolasås, paprika & rostad potatis
-
Fisk: Pocherad torskfilé
med räksås & potatismos
-
Veg: Pasta
med rostad vitlök, spenat & parmesan
Onsdag
-
Kött: Biffstroganoff
med vitlökschampinjoner & pilaffris
-
Fisk: Gratinerad rödtungafilé
duschessepotatis & spenat
-
Veg: Pasta
med rostad vitlök, spenat & parmesan
Torsdag
-
Kött: Schnitzel
med rödvinssås, tryffelmayo, friterad kapris & potatis
-
Fisk: Fisk & skaldjursspett
med udonnudelsallad & söt chilisås
-
Veg: Grekisk paj
med oliver, fetaost, spenat & soltorkad tomat
Fredag
-
Kött: Kalvytterfilé "provencal"
med rödvinssås & klyftpotatis
-
Fisk: Smörstekt rödspättafilé
med skagenröra & kokt färskpotatis
-
Veg: Grekisk paj
med oliver, fetaost, spenat & soltorkad tomat