LUNCHMENY 11:00-14:00
V.2
Måndag
-
Kött: Fläsknoisette
med grönpepparsås, stekt potatis, haricots verts
-
Fisk: Laxfylld rödspättafilé
med vitvinssås, purjolök & saffranris
-
Veg: Bakad spetskål
med persiljerotspuré, brynt smör, blomkål
Tisdag
-
Kött: Pannbiff
med gräddsås, gele, koktpotatis, pressgurka
-
Fisk: Fisk o skaldjursgryta
med aioli o krutonger
-
Veg: Bakad spetskål
med persiljerotspuré, brynt smör, blomkål
Onsdag
-
Kött: Kalvköttbullar
med svamprisotto, tomatsky, basilika, parmesan
-
Fisk: Stekt panerad rödspättafilé
med skagenröra & kokt potatis
-
Veg: Tryffelrisotto
med champinjoner & grillad portabello
Torsdag
-
Kött: Schnitzel
med bea, rödvinssås & råstekt potatis
-
Fisk: Pocherad jumbosej
med potatispuré, skaldjurssås
-
Veg: Tryffelrisotto
med champinjoner & grillad portabello
Fredag
-
Kött: Lasagne al forno
med parmesan & basilika
-
Fisk: Scampi indiana
med pilaffris, ananas
-
Veg: Tryffelrisotto
med champinjoner & grillad portabello