LUNCHMENY 11:00-14:00
V.18
Måndag
-
Kött: GLAD 1 MAJ
-
Fisk: GLAD 1 MAJ
-
Veg: GLAD 1 MAJ
Tisdag
-
Kött: Kyckling o biffpasta
med parmesan & basilika
-
Fisk: Skärgårdsgryta
med ramslök & dill
-
Veg: Bakad spetskål
med tryffel o sparrisrisotto & chilismör
Onsdag
-
Kött: Boeuf bourguignon
med små lök, champinjoner, bacon
-
Fisk: Stekt panerad rödspätta
med skagenröra, citron & kokt potatis
-
Veg: Bakad spetskål
med tryffel o sparrisrisotto & chilismör
Torsdag
-
Kött: Schnitzel
med tryffelmayo, rödvinssås & råstekt potatis
-
Fisk: Pocherad torsk
med räksås & pilaffris
-
Veg: Falafel
med saffransris, paprikajuice & lime yoghurt
Fredag
-
Kött: Helstekt ryggbiff
med rödvinssås, bea & rostad potatis
-
Fisk: Ugnsbakad Regnbågslax
med hollandaisesås & potatisstomp
-
Veg: Falafel
med saffransris, paprikajuice & lime yoghurt