LUNCHMENY 11:00-14:00
V.17
Måndag
-
Kött: Pasta carbonara
med parmesan & basilika
-
Fisk: Fiskgratäng
med sparris, räkor & potatispuré
-
Veg: Tryffelpasta
med skogschampinjoner, vitlökspenat & parmesan
Tisdag
-
Kött: Oxjärpar
med gräddsås, svartvinbärsgelé & kokt potatis
-
Fisk: Pocherad koljafilé
med vårlig risotto, citron & beurre blanc
-
Veg: Tryffelpasta
med skogschampinjoner, vitlökspenat & parmesan
Onsdag
-
Kött: "Coq au vin"
med rökt fläsk, champinjoner, smålök, rödvinssås & potatispuré
-
Fisk: Smörtekt panerad torsk
med skagenröra, citron & kokt potatis
-
Veg: Tryffelpasta
med skogschampinjoner, vitlökspenat & parmesan
Torsdag
-
Kött: Schnitzel
med cafe de paris, rödvinssås & råstekt potatis
-
Fisk: Rödspätta rullader
i champagnesås & grönpotatispuré
-
Veg: Quesadilla
med bönor, majs, sötpotatis serveras med salsa, guacamole & ris
Fredag
-
Kött: Biffpasta
med skogschampinjoner, parmesan & vårlök
-
Fisk: Skaldjursrisotto
med gremolata
-
Veg: Quesadilla
med bönor, majs, sötpotatis serveras med salsa, guacamole & ris