LUNCHMENY 11:00-14:00
V.16
Måndag
-
Kött: Pasta bolognese
med parmesan & basilika
-
Fisk: Gratinerad sejryggfilé
med parmesan, spenat & kokt potatis
-
Veg: Sparrisrisotto
med spetskål & picklad portabellosvamp
Tisdag
-
Kött: Kyckling rullader
med rödpesto, potatisgratäng & grönpepparsky
-
Fisk: Fisk o skaldjursgryta
med tomat, saffran, musslor, scampi & torsk
-
Veg: Sparrisrisotto
med spetskål & picklad portabellosvamp
Onsdag
-
Kött: Kalvköttbullar
med sparrisrisotto, tomatsky, parmesan, soltorkad tomat & basilika
-
Fisk: Stekt panerad torsk
med skagenröra, citron & kokt potatis
-
Veg: Sparrisrisotto
med spetskål & picklad portabellosvamp
Torsdag
-
Kött: Schnitzel
med bea, rödvinssås & råstekt potatis
-
Fisk: Koljafilé
med spetskål, rödbetor, brynt smör, kapris, citron & kokt potatis
-
Veg: Fetaostgratinerade betor
med majsplättar, guacamole, tomat & rödlöksallad
Fredag
-
Kött: Fläskfile "black n white"
med bea, rödvinssås & tärnad potatis
-
Fisk: Scampi indiana
med pilaffris & ananas
-
Veg: Fetaostgratinerade betor
med majsplättar, guacamole, tomat & rödlöksallad