LUNCHMENY 11:00-14:00
V.17
Måndag
-
Kött: Schnitzel gordon blue
med rostad färskpotatis & schalottenlöksky
-
Fisk: Pocherad koljafilé
med räkor, pepparrot,brynt smör & färsk potatis
-
Veg: Rostade rotfrukter
med vitlök, parmesan, soltorkad tomat & citron
Tisdag
-
Kött: Lasagne al forno
med parmesan, ruccola & basilikaolja
-
Fisk: Pocherad jumbosejfilé
med musselrisorro & gremolata
-
Veg: Västerbottenpaj
med spenat, sallad & ramslöksmayo
Onsdag
-
Kött: Urbenad kycklingklubba BBQ
med coleslaw & bakad potatis
-
Fisk: Stekt panerad torskfilé
med skagenröra & färsk potatis
-
Veg: Grillad gotländsk sparris
med ramslökshollandaisesås
Torsdag
-
Kött: Wallenbergare
med rårörda lingon,ärtor & potatispuré
-
Fisk: Lenrimmad lax
med sikromstuvad potatis & sallad
-
Veg: Fetaostgratinerade rödbetor
med majsplättar & guacamole
Fredag
-
Kött: Biff ala rydberg (Oxfilé)
med äggula, dijon & pepparrotsgrädde
-
Fisk: Scampispett
med udonnudelsallad, sötchili & asiapesto
-
Veg: Burrito
med cheddar & salsafresca