LUNCHMENY
V.15
Måndag
-
Kött: Korvstroganoff
med jasminris
-
Fisk: Pocherad långafilé
med pepparrot, brynt smör & färsk potatis
-
Veg: Cassareccepasta
med rostad kronärtskocka & pesto rosso
-
Dagens sallad:
Caesarsallad
Tisdag
-
Kött: Gorgonzola fylld majskycklingbröst
med maderiasky & potatispuré
-
Fisk: Stekt kummelfilé
med musselrisotto & beurre blanc
-
Veg: Svamp gulasch
med pepparrotsfärskost
-
Dagens sallad:
Caesarsallad
Onsdag
-
Kött: Pytt i panna
med rödbetor, saltgurka, senapsgrädde & stekt ägg
-
Fisk: Rödspättarullader
med primörer, hollandaisesås & färsk potatis
-
Veg: Grillad vit sparris
med hollandaisesås & cherry tomat confit
-
Dagens sallad:
Caesarsallad
Torsdag
-
Kött: Wallenbergare
med rårörda lingon, rödvinssås & potatispuré
-
Fisk: Lenrimmad lax
med citron, sikrom & dillstuvad potatis
-
Veg: Pankostekt rotselleri
med ramslöksmajonnäs
-
Dagens sallad:
Caesarsallad
Fredag
-
Kött: Oxfilé
med råstekt potatis & bearnaisesås
-
Fisk: Fisk & Skaldjursgryta
med saffran & aioli
-
Veg: Jordärtskockssoppa
med friterad kapris & vitlöksbröd
-
Dagens sallad: