LUNCHMENY 11:00-14:00
V.13
Måndag
-
Kött: Pasta carbonara
med parmesan & basilikaolja
-
Fisk: Gratinerad torsk
med svamp, västerbottenost & potatispuré
-
Veg: Bakad spetskål
med rotselleri & persiljerotspuré & confit tomat
Tisdag
-
Kött: Kycklingroulade
med grönpepparsås & rostad potatis
-
Fisk: Pocherad jumbosejfilé
med örtveloute & kokt potatis
-
Veg: Bakad spetskål
med rotselleri & persiljerotspuré & confit tomat
Onsdag
-
Kött: Italienska köttbullar
med basilika, parmesan, soltorkad tomat, sparrisrisotto & rödvinssås
-
Fisk: Rödcurry med scampi
jasminris, thaibasilika & lime vårlök
-
Veg: Bakad spetskål
med rotselleri & persiljerotspuré & confit tomat
Torsdag
-
Kött: Schnitzel
med cafe de parissmör, rödvinssås & råstekt potatis
-
Fisk: Laxcannelloni
i räksås, fänkål & persiljerotscrudité
-
Veg: Satay curry
med sötpotatis, portabello
Fredag
-
Kött: Nattbakad fläskkarré
med bea, rödvinssås & potatisgratäng
-
Fisk: Rödspättafilé
med musselbeurreblanc & pilaffris
-
Veg: Satay curry
med sötpotatis, portabello