LUNCHMENY 11:00-14:00
V.10
Måndag
-
Kött: Pasta Carbonara
med bacon & parmesan
-
Fisk: Fiskgratäng
med sparris, parmesan & pomme duschesse
-
Veg: Majs plättar
med fetaost, tzatziki & rostade betor
Tisdag
-
Kött: Fläskfilé medaljonger
med grönpepparsås & potatisgratäng
-
Fisk: Pocherad torsk
med vitvinssås, hackad ägg, dill, räkor & kokt potatis
-
Veg: Majs plättar
med fetaost, tzatziki & rostade betor
Onsdag
-
Kött: Kalv i dillsås
med smör & persiljeslungade rotfrukter & kokt potatis
-
Fisk: Lax Schnitzel
med sikromscremé, rödlök, gräslök & kokt potatis
-
Veg: Majs plättar
med fetaost, tzatziki & rostade betor
Torsdag
-
Kött: Coq Au Vine ( lårfilé & bröstfilé
med smålök, rökt fläsk & portabello & hassel-bakpotatis
-
Fisk: Sotad scampispett
med grönsaksris, mango & chili
-
Veg: Lasagne
med rostad paprika, rostad zucchini & aubergineröra
Fredag
-
Kött: Helstekt svensk Entrecoté
med rödvinssås, café de paris smör & stekt potatis
-
Fisk: Havets Wallenbergare
med beurrenoisette, potatispuré & gröna ärtor
-
Veg: Lasagne
med rostad paprika, rostad zucchini & aubergineröra