LUNCHMENY 11:00-14:00
Vecka 43
Måndag
-
Kött: Kalvfärsbiffar
med kantarellsås, gelé, potatismos
-
Fisk: Gratinerad torsk
med sparris, parmesan, potatismos
-
Veg: Ugnsbakad kålrot o persiljerot
med champinjonsås, potatismos
Tisdag
-
Kött: Kycklingcurrypasta
med paprika
-
Fisk: Pocherad koljafilé
med brynt smör, pepparrot, räkor, kokt potatis
-
Veg: Ugnsbakad kålrot o persiljerot
med champinjonsås
Onsdag
-
Kött: Yakiniku (entrecoté)
med kimchi, ingefära, teriyakisås, japansk ris
-
Fisk: Stekt panerad torskfilé
med skagenröra, citron, kokt potatis
-
Veg: Ugnsbakad kålrot o persiljerot
med champinjonsås
Torsdag
-
Kött: Schnitzel
med curry o äppelmayo, rödvinssås, rostad potatis
-
Fisk: Fisk o skaldjurssgryta
med scampi, musslor, torsk, lax, fänkol, saffran
-
Veg: Gratinerade rödbetor
med majsplättar, guacamole, tomat o lök sallad
Fredag
-
Kött: Burritos (högrev)
med salsa fresca, guacamole, chimichurri, ost, grönsaksris
-
Fisk: Gravad lax
med sikromstuvad potatis, dill, gräslök, rödlöksallad
-
Veg: Gratinerade rödbetor
med majsplättar, guacamole, tomat o lök sallad