LUNCHMENY 11:00-14:00
Vecka 26
Måndag
-
Kött: Oxjärpar
dragongräddsås, gelé, västerbottenpotatispuré
-
Fisk: Fiskgratäng
vitvinsås, sparris, färskpotatis
-
Veg: Bakad spetskål
persiljerotpuré, tomat confit, svampduxell
Tisdag
-
Kött: Rödcurry kyckling
jasminris
-
Fisk: Gravad lax
sikromstuvadpotatis, fänkålcrudité, citron
-
Veg: Bakad spetskål
persiljerotpuré, tomat confit, svampduxell
Onsdag
-
Kött: Italienska kalvköttbullar
salvia o tomatsås, tryffelrisotto, parmesan
-
Fisk: Stekt panerad koljafilé
med skagenröra, citron, kokt potatis
-
Veg: Bakad spetskål
persiljerotpuré, tomat confit, svampduxell
Torsdag
-
Kött: Schnitzel
curry o äppelmayo rödvinssås, färsk potatissallad med purjolök
-
Fisk: Fisk o skaldjursbiffar
hummersås, bönor, potatispuré
-
Veg: Tryffelrisotto
sparris, parmesan
Fredag
-
Kött: Yakiniku
teriyakisås, kimchi, vårlök, sesamfrön, japansk ris
-
Fisk: Stekt torsk
gubbröra, vitvinscreme, kokt potatis
-
Veg: Tryffelrisotto
sparris, parmesan